Google oglašavanje

Zašto je google oglašavanje dobar izbor za vaš biznis

Šta tačno rade Google oglasi

Google oglasi pomažu vašem biznisu da dodje na prvu stranu google pretrage i  pomažu vam da dobijete više klijenata ili prodate više proizvoda.

Kada korisnik bude pretraživao na internetu usluge ili proizvode koje vi nudite, vaš oglas će se prikazati i odvesti korisnika na vaš sajt gde je vaša ponuda.

Kada se prikazuje oglas

Vaš oglas/reklama će biti vidljiva odmah nakon puštanja a prve rezultate i benefite od oglasa/reklame videćete vrlo brzo.

Oglas/reklama se može prikazivati svaki dan u bilo koje doba dana tj kada god postoji interesovanje za vašim uslugama ili proizvodima.

Kada plaćam za oglas

Kada se vaš oglas/reklama prikaže i kada zainteresovana osoba/klijent klikne na nju i dodje na vaš sajt gde se nalaze vaši proizvodi ili usluge, tek tada plaćate. Plaćate samo za rezultat.

Kako da znam ko je video oglas

Svakog trenutka sve pratimo kroz analitiku i tačno znamo ko je video vaš oglas, ko je kliknuo na njega, u koje vreme, koliko se zadržao na vašem sajtu i koje stranice je posećivao.

Koliko bi me koštalo Google oglašavanje

Prosečna cena za klik u Srbiji je oko 5 dinara. To znači da ako 100 ljudi vidi i klikne na vaš oglas/reklamu, vi ćete platiti oko 500 dinara.

Vaša ukupna investicija bi bila budžet za oglase (cena po kliku) + naša naknada za uredjivanje i održavanje oglasa/reklama

Primeri reklame

Šta mi radimo za vas

google-application-logo-3d-rendering-black-background

Zašto baš mi

0 +
zadovoljnih klijenata
0 +
dizajniranih reklama

Tim sa višegodišnjim iskustvom u Srbiji i inostranstvu

Kontaktirajte nas sada i dobićete besplatne konsultacije